Vuoden 2020 hoivayrittäjä

Vuoden 2020 Hoivayritys ja -yrittäjät on valittu. Lue alta TESO ry:n puheenjohtajan Pekka Riihimäen palkinnon luovutuspuhe ja tutustu vuoden hoivayritykseen paremmin. Lämpimät onnittelut voittajille.

Vuoden 2020 hoivayritys on MAISONKOTI OY

“Terveys – ja Sosiaalialan Yrittäjät – Teso ry on itsenäinen, valtakunnallinen Suomen Yrittäjiin kuuluva toimialajärjestö. Yhdistys on perustettu 1995 tukemaan alan yrittäjiä. TESO ry edistää korkealaatuista yrittäjyyttä sosiaali- ja terveysalalla sekä järjestää koulutus- ja konsultointipalveluita. Lisäksi yhdistys pyrkii lisäämään yhteiskunnan, viranomaisten ja päättäjien tietämystä alan yrittäjien asemasta.

Teso ry on palkinnut vuodesta 2000 lähtien vuoden hoivayrittäjän. Palkitsemisen perusteet ovat liittyneet laadukkaasti toteutettuun yritystoimintaan, toiminnan kehittämiseen ja aktiivisuuteen yrittäjyyden kehittämisessä. Palkinnon saamisen perusteena on yrittäjän ansioituminen niin omassa yritystoiminnassaan kuin koko yrittäjäkentän puolestapuhujana.

Nyt palkittava yritys on ollut meille Teso ry:ssä jo pitkään tiedossa. Palkinnon ajankohta oli vain auki. Koska olisi sopiva hetki?

Vuoden 2020 hoivayrittäjä palkinnon saaja on yksi maamme uraauurtavista toimijoista alallamme. Yritys on aloittanut toimintansa jo 90-luvulla ja toiminta on ollut koko ajan hyvin korkealuokkaista ja laadukasta kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Tämä mielenterveyskuntoutujien yritys loi jo alkuaikoina innovatiivisesti uusia toimintatapoja missä osallistettiin asiakkaita aktiivisiksi ja toimijuutta lisäten. Asiakkaiden autonomia nousi ja yritys alkoi niittämään mainetta uudenlaisesta kuntoutuksesta, missä asiakkaat kuntoutuivat ja siirtyivät eteenpäin elämässään. Tämä takasi paremman ja mielekkäämmän elämän. Yritys teki onnistuneen sukupolven vaihdoksen vuonna 2015. Tämän jälkeen toiminta on entisestään kehittynyt ja painopiste on tänä päivänä kotiin annetuissa palveluissa. Yritys on tänä päivänä merkittävä työllistäjä ja toiminta on jatkunut vastuullisena ja laadukkaana.

Teso ry onnittelee vuoden 2020 hoivayrityksen palkinnon saajaa Maisonkoti OY:tä ja sen nykyisiä yrittäjiä Mika ja Maria Berliniä!


Erityiskiitos myös Maisonkoti Oy:n perustajalle Mirja Kärkkäiselle, joka yhdessä miehensä, Jouko Kärkkäisen, kanssa vei Maisonkotia eteenpäin tavalla missä sydän ja ammattitaito yhdistyivät.”

Jaa

Ajankohtaista

Kädet ympyrässä pitävät kiinni toisiaan ranteista, jäsenyys.

TESO vuosikokous

Teson sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 1.12.2023.  Avaa vuosikokouksen pöytäkirja tästä. Facebook Twitter Dribbble Behance Facebook Twitter Dribbble Behance Jaa Ajankohtaista

Read More »
Teson pikkujoulut

Teso ry:n Pikkujoulut 1.12.2023

Facebook Twitter Dribbble Behance PIKKUJOULUT LÄHESTYVÄT, ILMOITTAUDU MUKAAN! Avaa kutsu tästä Facebook Twitter Dribbble Behance Jaa Share on facebook Share on linkedin Share on twitter

Read More »

Torikahvit 18.11. klo 14:00

Facebook Twitter Dribbble Behance OSALLISTU TESON TORIKAHVEILLE VIRTUAALISESTI Teso Ry:n jäsenten Torikahvi-tapahtuma järjestetään jälleen virtuaalisesti Teams-kokouksena.  Tule langoille perjantaina 18.11. klo 14:00 ja vaihda ajatuksiasi

Read More »