Valtakunnallinen vaikuttaja

Terveys- ja Sosiaalialan Yrittäjät ry- TESO ry on toimialan yksityisten palveluntuottajien valtakunnallinen edunvalvontajärjestö.

Korkealaatuisen yrittäjyyden edistäjä

Vuodesta 1995 toimineen järjestön tavoitteena on korkealaatuisen yrittäjyyden edistäminen sosiaali- ja terveysalalla. Järjestön jäsenyritykset edustavat suomalaisia pk-yrityksiä toimien muun muassa vanhusten, vammaisten, lasten- ja nuorten sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa.

HALLITUKSEN KOKOUKSET 2020

Tammikuu, Ylläs

Maaliskuu, virtuaalinen kokous

Toukokuu, virtuaalinen kokous

Kesäkuu, virtuaalinen kokous

Lokakuu, Tampere

European Confederation of Care Home Organisations - E.C.H.O.

ECHO on EU-maiden kansalliset sosiaali- ja terveysalan yrittäjien edunvalvontajärjestöt yhteen kokoava elin. Suomen lisäksi jäsenmaita ovat Portugali, Espanja, Italia, Englanti, Alankomaat, Kreikka, Belgia, Ranska, Puola, Saksa ja Bulgaria.
Lisätietoa löydät osoitteesta www.echo-eu.com

The European Federation for Services to Individuals - EFSI

EFSI on EU-maiden välinen yhteistyöryhmä, jonka jäseninä on kotihoitoyrityksiä edustavia järjestöjä. Yhteistyöryhmän tarkoituksena on muun muassa löytää tapoja, joilla voidaan tukea vanhusten ja vammaisten kotona asumista.

Vuoden hoivayrittäjä

TESO ry on palkinnut vuodesta 2000 lähtien vuoden hoivayrittäjän. Palkitsemisen perusteet ovat liittyneet laadukkaasti toteutettuun yritystoimintaan, toiminnan kehittämiseen sekä aktiivisuuteen yrittäjyyden kehittämisessä.

Palkitsemisperinteestä on poikettu kolme kertaa; vuonna 2005 vuoden hoivayrittäjän palkitsemisen sijaan vietettiin TESO ry:n kymmenvuotisjuhlia ja vuosina 2011 ja 2017 vuoden hoivayrittäjäpalkinnon sijaan luovutettiin elämäntyöpalkinto.

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Loppuvuoden jäsenyys ilmaiseksi, ensi vuoden jäsenmaksusta -20%!