Tervetuloa TESO ryn pikkujoulumatkalle Milanoon 7.-11.12.!

Milano sijaitsee Pohjois-Italiassa Lombardian alueella. Kaupunki tunnetaan muodista, designista, jalkapallosta ja hyvästä ruuasta. Milanon kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat tuomiokirkko Duomo, oopperatalo La Scala ja Sforzescon linna. Nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten Milano on kätevä viikonloppulomakohde. Joulukuun alussa lämpötilalla on tapana pysytellä plussan puolella, vaikka lunta saattaakin sataa.

Kaupungin keskustassa sijaitseva Quadrilatero d’Oro eli ”Kultainen neliö” on ylellinen shoppailualue, jonka lähellä on myös paljon outlet-myymälöitä. Santa Maria delle Grazie -kirkossa voi nähdä Leonardo da Vincin kuuluisan maalauksen ”Viimeinen ehtoollinen”. Campari-juoma on keksitty Milanossa 1800-luvulla ja aperitiivikulttuuri on edelleen voimissaan. Paikallisia herkkuja ovat sahramilla maustettu risotto alla milanese ja pitkään haudutettu potka osso bucco. Esimerkiksi viihtyisällä Naviglin kanava-alueella on hyviä illallisravintoloita ja yöelämää.

Milanossa järjestetään vuosittain monia joulumarkkinoita, kuten tunnelmallinen joulutori Tuomiokirkon edustalla Piazza del Duomolla. Markkinoilta voi ostaa muiden muassa italialaisia ruokia, käsitöitä, joulukoristeita ja kauneustuotteita, sekä nauttia elävästä musiikista ja hehkuviinistä.

Matkustamme Finnairin suorilla lennoilla ja majoitumme tasokkaassa hotellissa. Matkalla nautitaan yhteinen illallinen. Muu ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Matkan hinta on 964 €/hlö kahden hengen huoneessa ja 1019 €/hlö yhden hengen huoneessa. Ilmoittautua voit osoitteeseen toimisto@teso.fi 31.8. mennessä.

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Loppuvuoden jäsenyys ilmaiseksi, ensi vuoden jäsenmaksusta -20%!