TESO Ry:n Jäsenkysely

TESO ry:n tavoitteena on korkealaatuisen yrittäjyyden edistäminen sosiaali- ja terveysalalla. Tarjoamme jäsenillemme edunvalvontaa ja neuvontapalveluita. Tiedotamme alaamme koskevista hyödyllisistä ja ajankohtaisista aiheista ja tapahtumista esimerkiksi artikkelien ja webinaarien muodossa.
Järjestämme myös koulutuksia, seminaareja ja opintomatkoja koskien alaamme ja yrittäjyyttä. 

Kulunut vuosi on vaikuttanut yritystoimintaan merkittävästi. Koronan vuoksi on jouduttu tekemään vaikeita päätöksiä, vähentämään resursseja ja jouduttu yrittäjänä täysin uusiin, ennennäkemättömiin tilanteisiin

Tällaisina aikoina yhdistyksemme tarjoamat mahdollisuudet, kuten verkostoituminen ja vertastuki nousevat tärkeäksi osaksi toimintaamme. Pyrimmekin jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan jäsenillemme parasta mahdollista palvelua. 

Allaolevaan kyselylomakkeeseen vastaamalla, pääset omalta osaltasi vaikuttamaan TESO ry:n toiminnan suuntaan kertomalla kokemuksistasi ja ideoistasi. Kyselyyn vastaaminen vie n. 3 minuuttia.

Mielipiteesi on meille tärkeä.

Ajankohtaista

Muutoksien Vuosi 2020

Lokakuun blogissa hallituksen jäsen Matti Vihma kertoo kuluneesta muutoksien täyteisestä vuodestaan. Korona vaikutti rajusti niin yritystoimintaan, kuin vapaa-ajan suunnitelmiinkin. On täytynyt sekä pysähtyä, että liikkua

Read More »
Valikko