[vc_row height="small"][vc_column][vc_column_text]

Ilmoittautuminen

[/vc_column_text][vc_column_text]

Osallistumismaksut

Seminaariin osallistuminen majoittuen kahden hengen huoneessa maksaa 280 euroa ja yhden hengen huoneessa 305 euroa (arvonlisävero lisätään, jos varaaja ei ole TESO ry:n jäsen).

Hintaan sisältyy:

– yöpyminen hotelli Kimmelissä (yksi yö)
– kahden päivän luennot
– aamiainen
– kaksi lounasta
– kahdet kahvit
– cocktailtilaisuus tarjoiluineen

Pelkät luennot maksavat 77 euroa päivältä tai 143 euroa kahdelta päivältä. Tähän hintaan sisältyvät luentojen lisäksi myös lounaat ja kahvit. Jos haluat pelkkien luentojen lisäksi osallistua cocktail-tilaisuuteen, se onnistuu lisämaksusta (55 €).

Seminaarin peruminen: Peruttaessa yli viikkoa aikaisemmin hinnasta saa puolet takaisin ja peruttaessa alle viikkoa ennen seminaarin alkua maksua ei saa takaisin.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@teso.fi. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin seminaariin liittyen.

Katso tarkempi ohjelma täältä: Sote-seminaarin ohjelma
Niille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua seminaariin paikan päällä, tarjoamme luentomateriaalista koostettua kattavaa sähköistä infopakettia hintaan 25 €+alv. Tilaa infopaketti täältä: infopaketin tilauslomake

[/vc_column_text][vc_column_text][Form id="12"][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Loppuvuoden jäsenyys ilmaiseksi, ensi vuoden jäsenmaksusta -20%!