Kannatusjäsenyys

Kiinnostuitko kannatusjäsenyydestä?

TESO ry tarjoaa normaalien jäsenyyksien lisäksi mahdollisuutta kannatusjäsenyyteen. Kannatusjäsenenä tuet yhdistystä ja sen toimintaa ja organisaatiosi saa käyttöönsä tuntuvia etuja sekä näkyvyyttä jäsenyritystemme keskuudessa.

TESO ry on yksityisten palveluntuottajien valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Jäsenistöömme kuuluu monen kokoisia sosiaali- ja terveysalan yrityksiä yksityisistä hoivakodeista terveyspalveluihin.

Koulutustilaisuus.

Kannatusjäsenillemme tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolista markkinointiyhteistyötä kanssamme. Verkkosivuiltamme löytyvät kaikki tämänhetkiset kannatusjäsenemme. Sivumme tarjoaa hyvän markkinointikanavan tuotteillenne, joiden uskotte kiinnostavan erityisesti jäsenistöämme.  Jos tarjoatte jäsenillemme jonkin edun tai räätälöidyn paketin, mielellämme lisäämme siitäkin mainoksen sivuillemme.

TESO ry:llä on aktiivisessa käytössä some-kanavista Facebook ja Twitter. Kiitoksena yhteistyöstä tarjoamme kannatusjäsenillemme mahdollisuutta käyttää some-kanaviamme markkinoinnin apuna veloituksetta. Mielellämme julkaisemme omissa kanavissamme mainoksen esimerkiksi jäseniämme kiinnostavasta palvelusta.

TESO ry:n sivuilta löytyy myös uunituore blogi, jonka aiheina ovat jäsenistöämme kiinnostavat ajankohtaiset uutiset, alan tapahtumat ja esimerkiksi edunvalvontatyö. Tarjoamme kannatusjäsenillemme mahdollisuutta saada näkyvyyttä palveluille blogissa. Käytännössä siis annamme mahdollisuuden tuottaa niin sanottuja vieraskynätekstejä julkaistavaksi. Blogiteksti voi käsitellä esimerkiksi palvelua tai tuotetta, joka helpottaa jäsenyritystemme arkea tai ratkaisee jonkin käytännön ongelman.

Markkinointiyhteistyön lisäksi teemme kannatusjäsentemme kanssa myös yhteistyötä paikallisesti. Sote-uudistuksen myötä pienten yritysten verkostoituminen paikallisesti on entistä tärkeämpää ja haluamme kannustaa siihen myös jäsenistöämme. Tarjoamme nyt tilaisuutta kannatusjäsenillemme olla mukana järjestämässä paikallisia jäsentapaamisia ja tapahtumia. Miltä kuulostaisi mahdollisuus tulla kertomaan palveluistanne esimerkiksi yrittäjien aamiaistapaamiseen tai pitää pienimuotoinen koulutustilaisuus jäsenistöllemme?

TESO ry:n suurin voima on sen jäsenistössä ja kannatusjäsenenä organisaatiosi pääsee mukaan maanlaajuiseen sosiaali- ja terveysalan verkostoon.

Liity kannatusjäseneksi nyt!

TESO ry:n kannatusjäsenet

Kannatusjäsenemme tarjoavat etuja ja koulutuksia Teso ry:n jäsenille

Klikkaa logosta lisätietoja