Edumar tuottaa yhteistyökumppaninsa Pharmanalysis Oy:n kanssa ”Iäkkäät ja turvallisen lääkehoidon tulevaisuus” -päivät, jotka  järjestetään sekä Helsingissä 11.4. että Tampereella 9.5. Päivät ovat samansisältöisiä ja suunnattu ikäihmisten hoiva- ja hoitokotien johtajille ja esimiehille.

Päivän tavoitteena on syventää tietoutta iäkkään ihmisen lääkehoidosta ja turvalliseen lääkehoitoon tarvittavista toimenpiteistä sekä viranomaissäädöksistä.

Suuntaamme katseet tulevaan, mutta emme keskity maalailemaan utopioita vaan etsimme käytännönläheisiä toimenpiteitä lääkehoidon turvallisuuden ja vaikuttavuuden parantamiseen vaikka heti. Lisäksi tarjoamme käyttöön keinoja, jotka muuttavat lääkehoidon tarkastelun myös omaisille läpinäkyväksi.

Asiantuntijoina on geriatrian dosentti Jouko Laurila, farmaseutti LHKA Pauli Puirava ja fil tri Sirkku Karinen.

Päivän etuhinta on 69€ (+alv), voimassa 2.3. saakka. Normaalihinta on 83€ (+alv). Hinta sisältää ohjelman, sähköisen materiaalin ja ohjelmaan merkityt ateriat.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu nopeasti: https://edumar.fi/iakkaat-ja-turvallis…levaisuus/

Olet esimiestesi kanssa sydämellisesti tervetullut päivään! Tietoa päivästä saa mielellään levittää kohderyhmään kuuluville kollegoille!

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Loppuvuoden jäsenyys ilmaiseksi, ensi vuoden jäsenmaksusta -20%!