Eduskunta on tehnyt päätöksen uudesta kustannustuesta

Eduskunta on päättänyt uudesta kustannustuesta

Eduskunta on päättänyt määräaikaisesta kustannustuesta yrityksille, joka haetaan Valtiokonttorista. Tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia.

Lainvalmistelussa on päädytty malliin, jossa yrityksen toimialalla on koettu vähintään 10 % liikevaihdon pudotus vertailuajankohtaan nähden. Mikäli yritys toimisi tällaisella toimialalla edellytettäisiin lisäksi, että yrityksen oma liikevaihto olisi alentunut yli 30 % vertailuajankohtaan nähden.

Lakiesityksen mukaan yritykselle myönnettävän tuen tulee ylittää 2000 €. Tuen maksimimäärä on 500 000 € yritystä kohti. Tukikausi on kaksi kuukautta (1.4.–31.5.2020).

Yksityiskohtaisempaa tietoa aiheesta löydät Valtiokonttorin sivuilta.

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuesta

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman webinaarin kustannustuesta 6.7.2020 klo 13 -14.  webinaarin aikana saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Puhujina Valtiokonttorin asiantuntijat, jotka antavat konkreettista neuvontaa ja opastusta siitä, kuinka kustannustukea haetaan.

Pääset ilmoittautumaan maksuttomaan koulutukseen tästä.

Jaa

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Uutisiarkisto

e-Assari on TESO ry:n uusi sihteeripalveluiden tuottaja
Uutisia

TESO ry:n sihteeripalveluiden tuottaja on nyt e-Assari

TESO ry vaihtoi sihteeripalveluiden tuottajaa keväällä 2020. Uusi sihteeripalveluiden tuottaja on e-Assari ja Isabell Frondén. TESO ry on päättänyt kehittää toimintamallejaan vastaamaan paremmin nykyajan haasteita.

yrityskaupan valmistelu
Blogi

Mitä ottaa huomioon yrityskauppoja valmisteltaessa

Tervehdys TESO ry:n hallituksesta. Me hallituksessa teimme demokraattisen päätöksen aloittaa blogien kirjoittamisen ja minä hävisin! Olen Mikko Helander ja olen ollut hallituksessa jo kaksi kautta.

Tapahtumia

Eduskunta on tehnyt päätöksen uudesta kustannustuesta

Eduskunta on päättänyt uudesta kustannustuesta Eduskunta on päättänyt määräaikaisesta kustannustuesta yrityksille, joka haetaan Valtiokonttorista. Tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi

Tapahtumia

Torikahvit 12.6.2020

Jaa Share on facebook Share on linkedin Share on twitter Share on email Torikahvit pe 12.6. klo 14 Vieraana ja torikahvien alustajana Satu Grekin SY:ltä,

Tietoiskut

Mitä yrittäjän tulee tietää lomauttamisesta?

Jaa Share on facebook Share on linkedin Share on twitter Share on email TESO ry:n jäsenetuihin kuuluu mm. neuvontapalvelut sekä ajankohtaisista asioista tiedottaminen. Olemme saaneet

Valikko